Свято дитинства: День захисту дітей у Славутичі

Кожен рік, маленькі мешканці Славутича з нетерпінням чекають на своє улюблене свято — День Захисту Дітей.

Кожен рік, маленькі мешканці Славутича з нетерпінням чекають на своє улюблене свято — День Захисту Дітей.

Це день, коли весь світ звертає увагу на права та потреби наймолодших громадян, а у нашому місті це також величезна можливість весело провести час із родиною та друзями.

Цього року ми готуємо для дітей ще більше захоплюючих розваг та незабутніх вражень. У програмі свята — захоплююче шоу кульок велетнів, яке точно зачарує як малечу, так і дорослих. А ще — анімація, яка запалить усіх енергією та радістю.

Не може обійтися без музики! На нашому святі виступлять відомі зірки — Анна Добриднєва та Амадор Лопес. Вони подарують дітям незабутні емоції та веселі мелодії, які запам'ятаються надовго.

Але це ще не все! На території свята кожна дитина зможе відчути себе справжнім героєм, примірявши на себе роль пожежника, поліцейського чи лікаря. Це чудова можливість для дітей побачити, як працюють справжні професіонали, а також відчути себе частинкою важливих подій.

Тож запрошуємо усіх мешканців та гостей Славутича приєднатися до нас у цей особливий день, де кожна посмішка дитини стане відповіддю нашим зусиллям зробити свято яскравішим та незабутнім!

Святковий концерт та програма чекатимуть вас 31 травня, а щоб дізнатись час та місце проведення — напишіть у месенджер за цим посиланням.

[GALLERY-678]

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: