Шедевр на сцені: Родинна Реліквія у виконанні ККК

День вишиванки завершився виставою «Родинна реліквія» у виконанні творчої групи ККК та творчих колективів міста.

День вишиванки завершився виставою «Родинна реліквія» у виконанні творчої групи ККК та творчих колективів міста.

Як завжди, глядачі, завітавши увечері до великої зали кіноконцертного комплексу, не помилилися. Постановникам і виконавцям ролей вдалося чудово показати колорит життя української родини мирного часу. Вокальний і танцювальний колективи органічно вписалися в постанову.

Ця вистава дійсно гармонійно доповнила святковий День вишиванки, оскільки вишиванка є справжньою реліквією кожної української родини. Наші пращури, переважно матусі та бабусі, передавали її як оберіг своїм донькам та невісткам. Як було показано у виставі, до великих свят, таких як весілля, жінки спеціально вишивали вишиванки на подарунок.

Вистава сподобалася глядачам. Виконавці ролей зіграли, як злагоджений музичний інструмент. Зі слів однієї глядачки можна сказати, що головну скрипку в цьому оркестрі грала господиня дому, яку чудово зіграла директорка ККК Лариса Маслій. Довгими гучними оплесками глядачі висловили свою вдячність усім учасникам спектаклю.

Захід, як завжди, був благодійним, і директорка з радістю проінформувала присутніх, що на підтримку ЗСУ було зібрано близько 13 тисяч гривень.

[GALLERY-680]

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: