Завантаження ...
Новобудови Києва

«На щиті» додому повертається славутичанин Олександр Рибаков

«На щиті» додому повертається славутичанин Олександр Рибаков фото

Славутицька міська рада повідомляє: сумна звістка прийшла до нашої громади. «На щиті» додому повертається славутичанин Олександр Рибаков.

Олександр народився 6 вересня 1998 року в Славутичі. Після закінчення школи №3 навчався у Чернігівському вищому професійному училищі №15. Працював у підрядних будівельних компаніях, що виконували роботи на промисловому майданчику ДСП «Чорнобильська АЕС». Олександр захоплювався паркуром. Його любили діти, яких він залюбки гойдав на гойдалці. Він був добрим і щирим, завжди готовим прийти на допомогу тим, хто її потребував.

Широкомасштабна війна зруйнувала мирне життя Олександра, як і мільйонів українців. У вересні 2023 року, як справжній патріот України, він став на захист Батьківщини. Олександр навчався військової справи у Великобританії і воював на східному напрямку.

Захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України, самовіддано виконуючи військовий обов’язок, солдат Збройних сил України Олександр Рибаков загинув 11 травня 2024 року у населеному пункті Велика Новосілка Донецької області.

Важко словами передати біль втрати. Без батька залишилася тримісячна донька, а батьки втратили сина. Висловлюємо співчуття рідним, близьким і друзям Олександра Рибакова. Низький уклін матері Героя, Олені Михайлівні, і батьку, Василю Олександровичу. Світла, вічна пам'ять Герою.

Про час і місце поховання Олександра Рибакова буде повідомлено додатково.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: