Завантаження ...
Новобудови Києва

Тренінг у Славутичі: Як протистояти булінгу та попередити його

Тренінг у Славутичі: Як протистояти булінгу та попередити його фото

Соціально-психологічний центр міста Славутич організував тренінгове заняття у Славутицькому закладі загальної середньої освіти №1 на тему булінгу.

Психолог Центру Ольга Мельник та інспекторка сектору ювенальної превенції Вишгородського районного управління поліції, капітан поліції Лілія Байова, провели захід, який був спрямований на підвищення обізнаності учнів щодо проблеми цькування та його правових наслідків, а також на відпрацювання навичок комунікації та самозахисту.

Мета заходу полягала не лише в захисті дітей від булінгу, але й у сприянні створенню більш безпечного і доброзичливого шкільного середовища. Такі заняття є важливим кроком у вихованні свідомих і впевнених у собі дітей, які вміють протистояти агресії та підтримувати один одного.

Нагадаємо, булінг – це агресивна та неприємна поведінка однієї дитини або групи дітей по відношенню до іншої дитини, що супроводжується постійним фізичним і психологічним впливом. Причини цькування можуть бути різними: зовнішність, інтереси або будь-які інші відмінності.

Важливо вчасно звертатися по допомогу до дорослих: батьків, вчителів або шкільного психолога.

Фото: Facebook: Соціально-психологічний центр м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: