Завантаження ...
Новобудови Києва

Славутич - чемпіон: Дівчата ФК ОЛІМПу перемагають у футзальному турнірі!

Славутич - чемпіон: Дівчата ФК ОЛІМПу перемагають у футзальному турнірі! фото

Команда дівчат КДЮСШ "ОЛІМП" міста Славутич - Чемпіон Київської області з футзалу серед гравців 2012-13 року народження та молодших у сезоні 2023-2024 років

Фінальний матч Чемпіонату Київської області з футзалу серед команд дівчат 2012-13 року народження та молодших відбувся 19 травня 2024 року у місті Бровари. У цьому заході змагалися команди за звання чемпіона області серед дівчат.

Команда зі Славутича, вигравши всі матчі, здобула перемогу у турнірі та отримала звання Чемпіона області. Друге місце посіла команда МФК "Бровари", а бронзовими призерами стали гравці ФК "Березень" міста Березань, які здолали команду з Київського ФК "Ураган".

На церемонії нагородження присутні були Перший заступник Голови Київської обласної асоціації футболу Микола Григорович Логвінов та гравчині команди "КОЛОС" Ковалівка, які виступали за срібні призери Чемпіонату України з футболу: Ліліана Сербук, Ангеліна Федоренко та Тетяна Кадира.

Усі команди отримали від Київської обласної асоціації футболу м'ячі для тренувань та сумки, а кращі гравці отримали пам'ятні призи.

Голова Київської обласної асоціації футболу Андрій Анатолійович Засуха, виконавчий директор КОАФ Євгеній Євсеєв, а також голова комітету жіночого футболу КОАФ Олег Балагура висловили слова вітання всім учасникам змагань, тренерам та їхнім батькам, подякували всім командам за чудову гру та побажали мирного неба над головою та подальших перемог.

Славутич - чемпіон: Дівчата ФК ОЛІМПу перемагають у футзальному турнірі! фото №1
Славутич - чемпіон: Дівчата ФК ОЛІМПу перемагають у футзальному турнірі! фото №2
Славутич - чемпіон: Дівчата ФК ОЛІМПу перемагають у футзальному турнірі! фото №3

Facebook: ЖФК "ОЛІМП" (КДЮСШ) м. Славутич Київська область Україна

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: