Завантаження ...
Новобудови Києва

Оновлення військово-облікових даних у ЦНАПі Славутича: Як це зробити

Оновлення військово-облікових даних у ЦНАПі Славутича: Як це зробити фото

Центр надання адміністративних послуг міста Славутич інформує жителів про можливість актуалізувати військово-облікові дані.

З 18 травня 2024 року набрав чинності новий Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку». Відтепер усі чоловіки призовного віку (від 18 до 60 років) повинні оновити свої дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП), центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) або через електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста (за наявності).

Закон зобов’язує всіх чоловіків віком від 18 до 60 років, незалежно від придатності до військової служби, оновити свої військово-облікові дані. Протягом 60 днів з дня набрання чинності Закону, громадяни України, які перебувають на військовому обліку, повинні уточнити свою адресу проживання, номери засобів зв’язку, адреси електронної пошти та інші персональні дані.

Як оновити дані

Закон передбачає три способи уточнення даних:

  • ТЦК та СП
  • ЦНАП
  • Мобільний застосунок Резерв+

Як це зробити через ЦНАП

Щоб оновити свої дані через ЦНАП, необхідно прийти особисто. Для цього потрібно мати при собі паспорт та ідентифікаційний код. У заяві треба вказати:

  • Прізвище, ім’я, по батькові
  • Дату народження
  • Фактичне місце проживання (у разі, якщо не збігається з місцем реєстрації, вказувати саме ту адресу, де проживаєте)
  • Номер телефону
  • Адресу електронної пошти (за наявності)

Уточнення персональних даних призовників, військовозобов’язаних та резервістів у ЦНАПі здійснюється шляхом подання відповідних відомостей та/або документів у паперовій формі адміністратору ЦНАП для формування заяви в електронній формі засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (Портал Дія).

Куди звертатися

Для актуалізації облікових даних у місті Славутич потрібно звертатися до Центру надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області за адресою: вул. Героїв Дніпра, 2. Попередній запис на прийом можна зробити за телефонами: 0457929694, 0956061570 або зареєструвавшись в електронну чергу на вебпортал ЦНАП.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: