Завантаження ...
Новобудови Києва

Тиждень Австрійського кіно 2024 у Славутичі: покази та деталі фестивалю

Тиждень Австрійського кіно 2024 у Славутичі: покази та деталі фестивалю фото

Офіс підтримки громадських ініціатив міста Славутич пропонує унікальний кінематографічний досвід – Тиждень австрійського кіно 2024.

Цей фестиваль – це збірка найактуальніших фільмів, вироблених в Австрії або у співпраці з нею. Покази відбуватимуться у місті Славутич у період з 23 травня по 06 червня.

Захід проводять Австрійський культурний форум та кінокомпанія "Артхаус Трафік", отримавши підтримку генерального партнера Amic Energy.

У програмі фестивалю заплановані наступні покази:

  • 23 травня о 19:00: КОРСЕТ / CORSAGE. Біографічна історична драма режисера Марі Кройцер, де розповідається про імператрицю Австрії Єлизавету Баварську, відому як Сісі.
  • 30 травня о 19:00: НУЛЬ КАЛОРІЙ / CLUB ZERO. Драматичний трилер Джессіки Гауснер, який розкриває таємничий світ елітної школи та таємного клубу.
  • 06 червня о 19:00: ЦІЛЕ ЖИТТЯ / EIN GANZES LEBEN. Драма режисера Ганса Штайнбіхлера, яка розповідає про осиротілого Андреаса та його шлях від жорстокого дитинства до кохання, переживаючи першу світову війну.

Зазначається, що у разі сигналу "Повітряна тривога!", демонстрація фільму буде припинена.

Вхід на фестиваль вільний, але благодійний внесок вітається. Пожертви будуть спрямовані до Фонду «ЧАЕС. Славутич. Розвиток».

Більше інформації можна дізнатися, звернувшись за номером 050 353 11 35. Не пропустіть найцікавіше кіно у Кіноклубі!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: