Шість напрямків безбар’єрності для Славутича: визначаємо пріоритети разом

Агентство регіонального розвитку м. Славутич запрошує всіх жителів громади долучитися до обговорення важливої теми безбар’єрності.

Агентство регіонального розвитку м. Славутич запрошує всіх жителів громади долучитися до обговорення важливої теми безбар’єрності.

У понеділок, 27 травня 2024 року, відбудеться подія «Шість напрямків безбар’єрності, яких потребує Славутич: визначаємо пріоритети разом».

Програма події:

  • Дата: 27 травня 2024 року
  • Час і місце: деталі надійдуть після реєстрації

Славутич є пілотним містом в Україні у впровадженні ініціативи «Без бар’єрів». Під час заходу Юрій Фомічев, міський голова та голова міської Ради безбар’єрності, разом із Тетяною Мельник, радником міського голови з питань безбар’єрності, обговорять з учасниками основні напрямки, виклики та плани щодо створення безбар’єрного простору. Також будуть визначені пріоритетні кроки у розбудові доступного міста для всіх мешканців та гостей Славутича.

Як зареєструватися:

Для участі у події необхідно заповнити реєстраційну форму. Підтвердження участі, час, місце та деталі заходу надійдуть на вказані електронні адреси або контактні телефони. Також просимо вас заповнити коротку анкету для збору додаткової інформації.

Ця подія проводиться у межах виконання Плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, розробленої в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської та на виконання указу Президента України.

Принципи заходу:

Захід проходитиме з використанням підходу діалогу та нейтральної фасилітації підтримки. Це спеціально підготовлений груповий процес, який сприяє налагодженню спілкування між учасниками з різними поглядами та дозволяє досягти порозуміння для ухвалення важливих рішень щодо спільних дій.

Додаткові ресурси:

Переглянути безкоштовний курс «Безбар’єрна грамотність» можна за цим посиланням.

  • Контактна інформація:
  • Електронна пошта: taniamelnykslav@gmail.com
  • Телефон: +380661407178

Приєднуйтесь до нас, щоб зробити Славутич доступнішим та комфортнішим для всіх!

Фото: Facebook: Агентство регіонального розвитку м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: