Завантаження ...
Новобудови Києва

Навчальні тренінги для підприємців у Славутичі

Навчальні тренінги для підприємців у Славутичі фото

Благодійний фонд "Чорнобильська АЕС. Славутич. Розвиток" сприяє навчанню місцевих підприємців.

Протягом квітня-травня 2024 року в місті Славутич пройшла цікава і плідна ініціатива — серія навчальних бізнес-тренінгів, в яких взяли участь понад 60 місцевих мешканців.

Марія Бубнова, керівниця релокованого підприємства "Нова кухня" із Маріуполя, виступала в якості тренера на цих заходах.

«Мотивує - наша віра в Перемогу! Чому Славутич і чому ми релокувались саме до Славутича? Я вірю в Славутич і в його бізнесовий потенціал, бачу тут активних жителів та підприємців, які вболівають за свою громаду», - ділиться думками Марія.

Учасники навчальних заходів не лише дізналися про історію релокації бізнесу, а й отримали корисні поради щодо відкриття власного підприємства, розвитку бізнесу, пошуку партнерів, просування продукції та ефективного управління бізнесом.

Ці тренінги відбулися за підтримки благодійного фонду "Чорнобильська АЕС. Славутич. Розвиток" у рамках грантового проєкту "Створення комплексного міжгалузевого управлінського механізму кризового реагування в громаді міста Славутич" в межах Ініціативи Європейського Союзу "Мери за економічне зростання", що впроваджується Програмою розвитку ООН (ПРООН).

Навчальні тренінги для підприємців у Славутичі фото №1
Навчальні тренінги для підприємців у Славутичі фото №2
Навчальні тренінги для підприємців у Славутичі фото №3
Навчальні тренінги для підприємців у Славутичі фото №4
Навчальні тренінги для підприємців у Славутичі фото №5

Фото: Facebook: БФ ЧАЕС. Славутич. Розвиток

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: