Завантаження ...
Новобудови Києва

«Танець буде жити!»: Річний звітній концерт ШоуDANCE

 «Танець буде жити!»: Річний звітній концерт ШоуDANCE фото

Сьогодні в Кіноконцертному комплексі міста Славутич відбувся фантастичний річний звітний концерт колективу «ШоуDance» під керівництвом талановитої хореографині Аліни Коваленко.

Зала ККК була повністю заповнена глядачами! Подія вразила всіх глядачів своєю масштабністю та неймовірною енергетикою, яка панувала на сцені.

Більше сотні талановитих танцюристів виступили перед публікою, подарувавши неймовірні танцювальні номери. Кожен виступ був насичений емоціями та враженнями, а костюми та постановка додавали виставі особливого шарму та краси.

Особливою родзинкою заходу став відео супровід.  Глядачів захопило детективне розслідування, яке вдалося втілити під творчим керівництвом режисера — оператора Богдана Волоха.

Дівчата, підготувавши напередодні заходу відеоролик, розслідували таємниче зникнення дітей з молодшої групи колективу. Чудовий сюжет та таємничий зміст вдало перепліталися з танцювальними номерами, відеоспогадами колективу та смішними сюжетами з занять, залишаючи глядачів у захваті.

Батьки та глядачі відзначили величезний внесок та працю колективу «ШоуDance», а також висловили   та надзвичайні враження, які вони отримали під час перегляду концерту.

Висловлюємо свою щиру подяку хореографині Аліні Коваленко, режисеру відеосупроводу колективу Богдану Волоху, та всьому колективу  «ШоуDance» за незабутні враження та виступи!

Фото: Богдан ВОЛОХ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: