Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дні Сталої Енергії - 2015 у м. Славутич

Наймолодше місто України Славутич 19-20 червня проводить Дні Сталої Енергії. Ми пропонуємо Вам провести в Славутичі кілька днів насичених змістовними дискусіями з економічних, політичних і соціальних питань, щодо сталого енергетичного розвитку міста.

 
Ласкаво просимо до Славутича!

Наймолодше місто України Славутич 19-20 червня проводить Дні Сталої Енергії.


Енергоефективність називають «п’ятим видом палива». Це, в першу чергу, невикористана енергія, вартість якої дає економічну стійкість родині, будинку, місту та країні в цілому. На фоні зниження вартості національної валюти та зростання тарифів енергоефективність вже стає інвестиційно привабливим сектором.

Всупереч економічній турбулентності, соціальній напруженості, наростанню геополітичних викликів та загроз, які негативно впливають на сталий розвиток міст, громада міста Славутич розробила і впроваджує План Дій Сталого Енергетичного Розвитку, яким взяла на себе додаткові зобов’язання щодо зменшення впливу на навколишнє середовище, розвитку ефективної «зеленої» інфраструктури та розвитку екологічно орієнтованої економіки, підвищення якості життя.

Кожного року в розвиток міста ми залучаємо міжнародний досвід та інвестиції. Хочемо поділитися своїм досвідом та успішними практиками щодо розробки і реалізації проектів з раціонального використання енергоносіїв на локальному рівні, залученні до партнерства місцевої та міжнародної спільноти, створенні інноваційних моделей управління.

Впевнені, що участь в Днях Сталої Енергії дозволить вам розширити зону ділового та неофіційного спілкування і допоможе вам зустрітися з представниками бізнесу, інвесторами, політиками і державними керівниками, які візьмуть участь у заходах.

Організатори заходу: Славутицька міська рада, офіс реформ Київської області, КП «Агенство Регіонального розвитку», Sustainable Urban Demonstration Project, RE4D, Renewable, Energy Efficiency, Environment and Enterprise for Development.

Зверайтеся до нас:
2015@sed.sn.ua
+ 380503813222
+ 0677397425
+ 0953269145


Юрій Фомічев
в.о. міського голови,
секретар ради


Володимир Удовиченко
керівник офісу реформ
Київської області


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: