Завантаження ...
Новобудови Києва

Урочисте нагородження обдарованої молоді Славутича

Урочисте нагородження обдарованої молоді Славутича фото

31 травня 2024 року в актовій залі Палацу дітей та молоді відбулося урочисте нагородження обдарованої молоді Славутича за підсумками 2023/2024 навчального року. Захід організовано Управлінням освіти і науки Славутицької міської ради.

Цього дня нагороджували переможців фінального та обласного етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, а також інших інтелектуальних та творчих конкурсів обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Організатори заходу прагнули наповнити його радістю, щирістю, посмішками, добрими вчинками та щирими словами подяки. І їм це вдалося!

На урочистостях були присутні 60 переможців, їхні вчителі та наставники, а також батьки. Нагороди вручали міський голова Юрій Фомічев та заступник начальника управління освіти і науки Людмила Живець.

В номінації "За особисті досягнення" пам'ятні знаки та дипломи отримали 43 переможці, які навчаються в Славутицькій гімназії «КрОКус», Славутицькому ЗЗСО №3, Славутицькому ліцеї «БезМеж», Славутицькому ліцеї та Палаці дітей та молоді. Це найбільша за чисельністю номінація цього навчального року! Це нові імена в когорті кращих із кращих юних славутичан!

В номінації "За вагомі досягнення" нагороди отримали 10 учнів-переможців, які навчаються в Славутицькому ЗЗСО № 3, Славутицькому ліцеї та Палаці дітей та молоді.

В номінації "Гордість і надія Славутича" нагороду отримали учениці Славутицького ліцею Катерина Бєлєнко, Діана Буяло та Євгенія Кисельова.

В номінації "За численні досягнення" були нагороджені учні Славутицького ліцею Олександр Латинін та Анастасія Мекшун, вихованці Палацу дітей та молоді Гліб Внуков та Варвара Красківська.

В номінації "Молодіжна еліта Славутича" відзначена учениця Славутицького ЗЗСО № 3 Дарина Дацко.

Урочистості завершилися колективними нагородами. Подяки та пам'ятні відзнаки отримали команда учнів 4 класу гімназії «КрОКус» (керівник Світлана Сіраш) та колектив естрадного танцю «ШоуDance» (Палац дітей та молоді, керівник Аліна Коваленко).

Фото: Управління освіти і науки Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: