Завантаження ...
Новобудови Києва

Славутицькі фахівці проводять тренінгові заняття для військовослужбовців

Славутицькі фахівці проводять тренінгові заняття для військовослужбовців  фото
Фахівці із соціальної роботи та психолог  Соціально-психологічного центру м.Славутич  провели серію тренінгових заходів для бійців, які проходять відновлення у Чернігівській обласній психоневрологічній лікарні.

Ці заняття були спрямовані на підтримку та розвиток важливих навичок, необхідних для успішної реабілітації та інтеграції у повсякденне життя.

Під час тренінгу учасники обговорювали першочергові цінності, визначали своє найближче коло підтримки, аналізували оточення та тих, до кого можна звернутися по допомогу.



Це допомогло їм краще зрозуміти, хто є їхнім джерелом підтримки у складні моменти життя. В межах заняття були розроблені індивідуальні графіки ресурсів.

Тренінг допоміг учасникам не лише краще зрозуміти свої потреби та ресурси, а й надихнув їх на активну роботу над собою для досягнення гармонії та балансу у житті.



Такі треніги з військовослужбовцями, які перебувають на реабілітації в лікарні, працівники СПЦ проводять спільно злікарнею уже давно на постійній основі.

Про це вже неодразово писав наш портал slavutych.info.

Дякуємо нашим воїнам за захист, відданість і мужність, а фахівцям Соціально-психологічного центру - за людяність, турботу і професіоналізм.

Разом переможемо!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: