Завантаження ...
Новобудови Києва

Як захистити себе від вибухонебезпечних предметів: розмінування для всіх

Як захистити себе від вибухонебезпечних предметів: розмінування для всіх фото

Сьогодні ранок у Загальноміському бібліотечно-інформаційному центрі розпочався з надзвичайно цікавої зустрічі на тему "Принципи безпеки під час збройного конфлікту" з представниками міжнародної гуманітарної організації The HALO Trust (Представництво The Halo Trust в Україні), яка спеціалізується на розмінуванні.

Незважаючи на те, що активні військові дії в нашому регіоні вже завершилися, це не означає, що загроза мін минула. На жаль, на нашій землі все ще існує велика кількість мін, боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів, які є загрозою для мешканців.

Майже щодня стаються нещасні випадки через те, що Україна перебуває в активній фазі збройного конфлікту, а також через те, що і дорослі, і діти часто несвідомо порушують прості правила безпеки.

Під час зустрічі учасники отримали корисні поради щодо дій у випадку виявлення підозрілих предметів або небезпечних територій. Дізналися, як розрізняти небезпечні місця, як діяти при зустрічі з офіційними або неофіційними попереджувальними знаками, а також як уникнути потрапляння на небезпечні території.

Як захистити себе від вибухонебезпечних предметів: розмінування для всіх фото №1
Як захистити себе від вибухонебезпечних предметів: розмінування для всіх фото №2
Як захистити себе від вибухонебезпечних предметів: розмінування для всіх фото №3
Як захистити себе від вибухонебезпечних предметів: розмінування для всіх фото №4

Фото: Facebook: Славутицька централізована бібліотечна система

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: