В Славутичі відкрилась виставка «Не пробачимо», яка присвячена нашим Героям

 4.06 в картинній галереї Славутича відкрилась виставка «Не пробачимо», присвячена нашим Героям, які пожертвували найдорожчим – своїм життям, захищаючи нас і рідну Україну від російського агресора.

 4.06 в картинній галереї Славутича відкрилась виставка «Не пробачимо», присвячена нашим Героям, які пожертвували найдорожчим – своїм життям, захищаючи нас і рідну Україну від російського агресора.

Відкриваючи виставку ведуча Лариса Маслій сказала:

«Сьогодні, в пам'ятний День вшанування дітей, які загинули в наслідок відкритої збройної агресії рф проти України (з дня повномасштабного вторгнення армії нелюдів вже приблизно загинуло 550 дітей). Тільки за офіційними даними Офісу Генерального прокурора в Україні станом на сьогодні поранено 1394, 2000 зниклі безвісти, 19505 примусово депортовані на територію держави-агресора і це не  є остаточними цифрами. Наша виставка присвячена нашим Героям, які віддали своє життя за те, щоб  ми могли, вільно дихати і жити. Схилимо ГОЛОВУ ПЕРЕД АНГЕЛАМИ ЛЕГКОКРИЛИМИ, нашими  героями, котрі пожертвували найдорожчим — власним життям» 

На відкриття виставки портретів Героїв зібралися рідні героїв, представники громади та мешканці міста. Автори художніх полотен Героїв — це вихованці ДШМ клас Людмили Хілобок, художники-аматори Віктор Одиниця, Любов Андреєва, представники депутатського корпусу  міської ради, відділу культури й інші бажаючи.

Присутніх вітали з творчою подією депутат Київської обласної  ради, Почесний громадянин міста Володимир Удовиченко, начальник відділу культури, національностей і релігій Ніна Баришевська.

Вони  підкреслили, що пам’ять про наших героїв буде жити вічно. Ці портрети, присвячені нашим героям, показують нашу єдність, повагу до рідних і близьких наших героїв, велика шана подвигу захисникам  вітчизни, незламність і глибоку віру в Перемогу України. 

Лариса Маслій запропонувала ще одно полотно для виставки. «Не пробачимо» - полотно яке  символізує нашу пам’ять про кожну жертву, не пробачимо, збережемо світлу пам’ять кожну дитину.

Художники, після завершення виставки подарують портрети рідним Героїв з великою любов’ю і вдячністю.

Ця виставка в художньої галереї буде працювати упродовж літа, також періодично буде поповнюватись новими портретами Героїв, які народяться під пензлем юних і дорослих майстрів, які сьогодні в роботі.

[GALLERY-725]

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: