Участь славутицької команди у районному етапі гри “Сокіл” (“Джура”)

Вишгородська районна державна адміністрація повідомляє, що 6 червня 2024 року на базі Катюжанського професійного коледжу відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”).

Вишгородська районна державна адміністрація повідомляє, що 6 червня 2024 року на базі Катюжанського професійного коледжу відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”).

У цьому етапі взяли участь 10 команд від територіальних громад Вишгородського району, серед яких і команда з нашого міста Славутич.

Протягом дня учасники демонстрували свої вміння і спритність у подоланні перешкод, розташуванні таборів та орієнтуванні на відкритій місцевості у конкурсах “Смуга перешкод” та “Таборування”. Також команди перевіряли свої знання історії у змаганні “Відун”, вміння надавати першу допомогу у конкурсі “Рятівник”, а також демонстрували практичні навички з муштрового впорядку у конкурсі “Впоряд” і свій творчий потенціал у конкурсі “Ватра”.

Усі команди проявили неабияку згуртованість, злагодженість дій, високу фізичну та інтелектуальну підготовку. Важливою частиною заходу стало “Добре діло” – учасники зібрали для наших захисників, військовослужбовців 134 окремого батальйону територіальної оборони, подарунки, смаколики, маскувальну сітку та інші необхідні речі.

Право представляти Вишгородський район у ІІ (обласному) етапі гри “Сокіл” (“Джура”) вибороли:

  • Рій “Отамани” Академічного ліцею “Інтелект” Вишгородської міської ради (старша вікова категорія 15-17 років);
  • Рій “Лютізький ТУР” Лютізького ліцею Петрівської сільської ради (середня вікова категорія 11-14 років).

Другі та треті місця посіли:

  • “Лютізькі соколи” Лютізького ліцею;
  • “Іванківські соколята” Іванківського ліцею;
  • “Торнадо” Димерського ліцею №1 Димерської селищної ради;
  • “Вишгородські укропи” Академічного ліцею “Інтелект”.

Ми щиро вітаємо всіх учасників і бажаємо їм успіхів у обласному етапі гри, який відбудеться вже наступного тижня. Висловлюємо подяку організаційному комітету, суддівській колегії та колективу Катюжанського професійного коледжу за організацію та сприяння у проведенні районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”).

Особлива подяка колективу маршових барабанів "Клейноди" оркестру Почесної варти Окремої Президентської бригади ім. Гетьмана Богдана Хмельницького за чудовий музичний супровід та підтримку на заході.

[GALLERY-731]

Фото: Facebook: Вишгородська районна державна адміністрація

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: