Завантаження ...
Новобудови Києва

Шалена та страшна: Злива у Чернігові 11 червня 2024 року

Шалена та страшна: Злива у Чернігові 11 червня 2024 року фото

11 червня в Чернігові сталася сильна злива, яка розпочалася близько 16:00 і спричинила значні проблеми для мешканців міста та водіїв.

Інтенсивні опади перетворили вулиці на справжні річки, що зробило рух транспорту вкрай ускладненим.

Під час зливи було зафіксовано численні затори, адже вода швидко накопичувалася на дорогах, ускладнюючи рух автомобілів. Бруд і сміття, які змивалися з тротуарів і вулиць, додатково погіршували ситуацію. У деяких місцях рівень води досягав настільки високих відміток, що легкові автомобілі не могли проїхати, а водії змушені були зупинятися або шукати об'їзні шляхи.

Окрім заторів, через зливу виникли проблеми з електропостачанням: в ряді районів міста не працювали світлофори. Це призвело до ще більшого хаосу на дорогах, адже водіям було важко орієнтуватися та дотримуватися правил дорожнього руху без належної сигналізації. У відсутності світлофорів, на перехрестях виникали небезпечні ситуації та підвищувався ризик аварій.

Через сильний дощ видимість на дорогах була надзвичайно низькою. Водіям було складно слідкувати за дорогою, адже проливний дощ та калюжі практично зникали під водою. Це вимагало підвищеної уваги та обережності від усіх учасників дорожнього руху.

Шалена та страшна: Злива у Чернігові 11 червня 2024 року фото №1
Шалена та страшна: Злива у Чернігові 11 червня 2024 року фото №2
Шалена та страшна: Злива у Чернігові 11 червня 2024 року фото №3
Шалена та страшна: Злива у Чернігові 11 червня 2024 року фото №4
Шалена та страшна: Злива у Чернігові 11 червня 2024 року фото №5

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: