Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Додому на щиті: Славутич зустрічає загиблого Героя Владислава Давиденка

Додому на щиті: Славутич зустрічає загиблого Героя Владислава Давиденка фото

Український захисник Владислав Давиденко, який загинув у боротьбі з російськими окупантами, повертається додому на щиті. Йому назавжди залишиться 27 років.

Владислав народився 21 червня 1996 року у Славутичі. Після закінчення школи №2 працював у приватних компаніях. Його завжди пам'ятатимуть як добру, щиру людину, готову прийти на допомогу друзям у будь-який час.

У квітні 2024 року Владислав за покликом серця мобілізувався до лав Збройних сил України. Щодня мужній захисник протистояв російській навалі, тримаючи позиції на передовій лінії оборони. 4 червня 2024 року навідник механізованого відділення Владислав Давиденко загинув під час штурмових дій у районі села Новоолександрівка Донецької області.

Владислав служив Україні вірою та правдою, віддавши своє молоде життя за її свободу, незалежність і за майбутнє кожного з нас.

Ми висловлюємо щирі співчуття його матері Лідії Георгіївні, близьким, бойовим побратимам. Без батька залишилася донька Кіра. У цей гіркий момент ми розділяємо горе разом та схиляємо голови у глибокій скорботі. Нехай світла пам’ять про Захисника буде сильнішою за смерть та назавжди залишиться у серцях тих, хто його знав, любив і шанував.

Вічна пам’ять та слава Герою!

Сьогодні, 12 червня, Владислав Давиденко востаннє повертається додому. Звертаємося до мешканців Славутича зустріти його коридором шани на кільцевій дорозі при в’їзді у місто. Орієнтовний час прибуття - 13:00.

13 червня о 12:00 у храмі на честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч» відбудеться прощання з Владиславом Давиденком. Цей день у Славутичі оголошено Днем жалоби.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: