Завантаження ...
Новобудови Києва

Пришкільний табір "Веселка" у Славутичі продовжує роботу

Пришкільний табір "Веселка" у Славутичі продовжує роботу фото

У Славутичі вже другий тиждень активно працює пришкільний табір "Веселка", організований Славутицьким ліцеєм "БезМеж".

Метою табору є забезпечення принципу наступності та безперервності виховання дітей, а також виконання компенсуючої функції по відношенню до ліцею.

Пришкільний табір "Веселка" створює чудові умови для відпочинку дітей, зняття фізичного та психічного навантаження після навчального року. Він також сприяє збагаченню соціального досвіду, наданню нових знань і вмінь через різноманітні практичні заняття, наповнені іграми та розвагами, що спрямовані на розвиток дитячої самодіяльності.

Організатори табору пропонують дітям широкий вибір різних видів діяльності та колективних творчих заходів. Програма включає ранкову зарядку, колективні співи українських пісень, виконання творчих завдань образотворчого та декоративно-прикладного характеру, а також участь у розважальних рухливих іграх.

Минулого тижня вихованці табору "Веселка" мали можливість прослухати розповідь гостей - представників міжнародної гуманітарної організації «Представництво The Halo Trust в Україні» про мінну безпеку та необхідні дії у разі знаходження вибухових пристроїв.

Також організатори провели навчально-розважальні заняття з англійської мови, вікторину "Збережемо нашу планету разом!", заняття "Світ квітів та тварин", веселі змагання на спортивному майданчику позаду школи та багато іншого.

У процесі різноманітної виховної діяльності табору, розвиток особистості дитини проходить в колективі наставників та ровесників, а також відбувається за допомогою оточуючого освітнього середовища.

Пришкільний табір "Веселка" у Славутичі продовжує роботу фото №1
Пришкільний табір "Веселка" у Славутичі продовжує роботу фото №2
Пришкільний табір "Веселка" у Славутичі продовжує роботу фото №3
Пришкільний табір "Веселка" у Славутичі продовжує роботу фото №4
Пришкільний табір "Веселка" у Славутичі продовжує роботу фото №5
Пришкільний табір "Веселка" у Славутичі продовжує роботу фото №6

Фото: Facebook: Управління освіти і науки Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: