Завантаження ...
Новобудови Києва

Соціально-психологічний центр Славутича завершив цикл тренінгів для роботи з ВПО

Соціально-психологічний центр Славутича завершив цикл тренінгів для роботи з ВПО фото

Цикл з п'яти тренінгових занять для фахівців Соціально-психологічного центру Славутича на тему "Робота з ВПО" добіг кінця.

З початку вторгнення росії в Україну майже 7 мільйонів українців стали внутрішньо переміщеними особами, і цей тренінг був присвячений розв'язанню проблем, з якими вони стикаються.

Учасники тренінгів ознайомилися з результатами фокус-групового дослідження, проведеного "Активною Громадою" спільно із соціологічною компанією Active Group. Дослідження було проведено в кількох містах України, які прийняли велику кількість ВПО, зокрема в Ужгороді, Іршаві, Львові, Дрогобичі та Хмельницькому. На основі цих даних було розглянуто можливі варіанти вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб.

Тренінги також зосереджувалися на практичних питаннях, які найчастіше ставлять переселенці. Учасники отримали рекомендації щодо ефективної роботи з ВПО, обговорювали найдієвіші форми підтримки, а також важливість обговорення та оцінювання результатів роботи з клієнтами для оперативного реагування на зміни в їхньому житті.

Окрему увагу було приділено допомозі в адаптації та розвитку навичок подолання кризових ситуацій у ВПО. Фахівці отримали знання про засоби психологічної самодопомоги, які можуть застосовуватися в роботі з переселенцями.

Психологи Соціально-психологічного центру Славутича висловлюють щиру вдячність колегам за співпрацю та готовність до подальшої взаємодії.

Фото: Facebook: Соціально-психологічний центр м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: