Простір "Життя триває": Свято ментального здоров'я і добросусідства

Сама назва заходу вже налаштовує на оптимістичний лад.

Сама назва заходу вже налаштовує на оптимістичний лад.

Дійсно, ця важлива подія присвячена підтримці ментального здоров'я, благодійності, волонтерству, добросусідському спілкуванню, можливості щось пізнати і працювати та ділитися особистим досвідом, усе це з добросердям і любов'ю до людей поруч.

Вже вдруге подібний захід відбувся і має широкі відгуки як з боку учасників і організаторів, так і з боку глядачів (серед яких і представники ЗМІ). Більшість учасників ви побачите у нашому фоторепортажі, але відходячи від офіційної розповіді, почну зі слів деяких учасників та гостей цього свята людяності і тепла.

Ніна Ходаківська: Це справді подія для нашого міста. Особисто мені сподобалося все! І працювати, і бути учасницею майстер-класів, усе було дуже цікаво.

Наталія Соломатіна: Надважливо сьогодні жінкам підтримувати одна одну, щоб мати силу духу, не зупинятися, йти вперед. Щиро бажаю, щоб подібні заходи у Славутичі стали традиційними.

Ірина Терещенко: Дякую організаторам і всім присутнім за радість спілкування під час зустрічі. Відновлення, наповнення, пізнання отримала від майстер-класу Діни Піщуліної.

Тетяна Бойко: Чудовий Простір. Дякую всім причетним. Життя триває!

Тетяна Сусло: Замість тисячі слів скажу: величезна вдячність за те, що ви робите! А ми обов'язково підтримаємо – хто донатом, хто чим може! Разом до перемоги!

Повертаючись до розповіді про захід, хочу ще раз зазначити, що з першої зустрічі в холі ЗЗСО №1, де учасників і гостей зустрічав пес Патрон та представники агенції «Капризуля», та добрі феї на реєстрації, кав'ярні волонтерів, крамниці – з кожного куточка цієї великої локації віяло теплом та щиросердям. Знайомство усіх присутніх, відкриття роботи Простору, вітальне слово, презентація тренерів та майстер-класів відбулися в тісному колі на подвір'ї школи. Потім учасники розійшлися по аудиторіях з різноманітною тематикою.

Майстер-класи:

  • Юлія Гаркуша: «Позбавитися своїх страхів та подолати обмеження, щоб рухатися далі!»
  • Діна Піщуліна: «Образ жінки. Що робить мене мною?»
  • Наталія Єзан: «Сила внутрішніх ресурсів. Профілактика емоційного вигорання»

Дітлахи працювали, а точніше відпочивали в бейбі-клубі разом з учителями ЗЗСО №1 та аніматорами з агенції «Капризуля». У перервах між першим і другим потоком занять в холі першого поверху працювали кав'ярня, крамниця, фотозони, а також майстер-класи від Ніни Ходаківської (Оріфлейм) і подолога Оксани Паскевич.

Друга лінійка майстер-класів також була насичена:

  • Ірина Терещенко: «Сходинками гуманних взаємин: педагогів, дітей та батьків»
  • Тренери Марина Ковальчук і Дар'я Мельник з окремими темами

В другу перерву відбувся майстер-клас Тетяни Ісаєвої від Greenway Global.

Третя лінійка майстер-класів включала 4 локації:

  • Майстер-клас в зумі «Мами на зв'язку» (учасниці: Олена Вялько, Наталія Соломатіна та Аріна Старовойтова)
  • Тетяна Кузнецова: «Кінезіологічні м'ячі: сенсорика та моторика в одній вправі»
  • Яна Поварніцина: «Не відкладай життя на “потім”!»
  • Альона Пугач: «Макіяж 2024»

За час роботи Простору волонтери Поліського кварталу зібрали для ЗСУ 4100 грн, а учасники додали ще 3500 грн.

Аріна Старовойтова: Щиро вдячна всім, хто долучився: школа №1, ведучим та тренерам майстер-класів, учасникам, славутичанкам за кордоном, волонтерам, підприємцям і громадським активістам. Особливо дякую нашій команді Агентства регіонального розвитку м. Славутича та офісу підтримки громадських ініціатив м. Славутича.

Дивіться наш фоторепортаж.

[GALLERY-757]

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: