Подорож для сімей захисників: СПЦ Славутича організував мандрівку історичними місцями України

Команда Соціально-психологічного центру міста Славутич на чолі з Тетяною Сергієнко організувала незабутню подорож історичними місцями України для сімей захисників.

Команда Соціально-психологічного центру міста Славутич на чолі з Тетяною Сергієнко організувала незабутню подорож історичними місцями України для сімей захисників.

Екскурсія охопила мальовничі замки Хмельниччини, подарувавши учасникам море вражень та позитивних емоцій.

Протягом трьох днів, група з 21 особи відвідала Кам'янець-Подільський, справжню історичну перлину Поділля. Місто, яке часто називають музеєм просто неба, вразило своєю красою та величчю. Учасники побували в Кам’янець-Подільській фортеці, оглянули експонати Музею мініатюр "Замки України" та прогулялися старовинними вуличками міста.

Наступною зупинкою стала Хотинська фортеця, відома своєю середньовічною архітектурою та оборонними укріпленнями. Це місце занурило учасників в атмосферу минулого та додало ще більше історичних знань.

Також відвідали дивовижну Бакоту, яка розташована на території Національного природного парку «Подільські Товтри». Ця місцевість захоплює своїми краєвидами та історичними руїнами скельного монастиря. Завершили подорож катерною прогулянкою по Дністру, що дозволило насолодитися красою природи з води.

Під час подорожі фахівці центру активно працювали над згуртуванням групи. Були проведені різноманітні психологічні вправи, організований безпрограшний розіграш, де кожен учасник отримав свій "Квиток на потяг до перемоги" з особистим номером. Усі без винятку отримали сувеніри з величного міста, які ще довго нагадуватимуть про цю подорож та тих, хто був поряд.

Стомлені, але щасливі, учасники подорожі повернулися додому, зберігши в серці теплі спогади та почуття єдності.

[GALLERY-760]

Фото: Facebook: Соціально-психологічний центр м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: