Завантаження ...
Новобудови Києва

У Славутичі пройшов тренінг з інклюзії для підвищення обізнаності громади

У Славутичі пройшов тренінг з інклюзії для підвищення обізнаності громади фото

У Молодіжному просторі міста Славутич відбувся "Тренінг з інклюзії з питань віку, гендеру та інвалідності", спрямований на підвищення рівня обізнаності населення Славутицької міської територіальної громади та набуття практичних навичок інклюзивного спілкування.

Про це повідомляє Славутицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбук.

Цей захід організовано за підтримки Представництва Датської Ради у справах біженців в Україні (ДРБ) в рамках проєкту «Гуманітарна протимінна діяльність на сході України 2021-2024: Розбудова безпечних, стійких та інклюзивних громад», який підтримує Міністерство закордонних справ Фінляндії.

У тренінгу взяли участь працівники установ, підприємств та організацій міста. Тренери Інна Гейко та Дмитро Курганов детально розповіли про поняття безбар’єрності, інклюзії та дискримінації, а також навчали етикету спілкування з людьми з інвалідністю. Присутні виконували інтерактивні вправи та переглядали тематичні відеоролики.

Подібні заходи мають важливе значення для сучасного суспільства, оскільки сприяють розвитку культури інклюзії, формуванню толерантного ставлення до різноманіття та забезпечують рівні можливості для всіх громадян. Це особливо актуально в умовах нинішніх соціальних викликів та змін. - зазначать представники Славутицької міської ради на своїй сторінці Фейсбук

Для тих, хто бажає долучитися до наступних тренінгів на цю тему, доступна реєстрація за посиланням: Реєстрація на тренінг.

Спеціалісти відділу молоді та спорту Виконавчого комітету Славутицької міської ради поінформують усіх зареєстрованих осіб про час та місце проведення заходів.

У Славутичі пройшов тренінг з інклюзії для підвищення обізнаності громади фото №1
У Славутичі пройшов тренінг з інклюзії для підвищення обізнаності громади фото №2
У Славутичі пройшов тренінг з інклюзії для підвищення обізнаності громади фото №3
У Славутичі пройшов тренінг з інклюзії для підвищення обізнаності громади фото №4
У Славутичі пройшов тренінг з інклюзії для підвищення обізнаності громади фото №5

Фото: Facebook: Славутицька міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: