Завантаження ...
Новобудови Києва

У Славутичі успішно завершилися Дні сталої енергії

У Славутичі успішно завершилися Дні сталої енергії фото

Славутич провів низку заходів в рамках Днів сталої енергії, присвячених зеленим енергетичним рішенням.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє Association Energy Efficient Cities of Ukraine 

У Славутицькій громаді завершилися Дні сталої енергії, що відбулися з 10 по 14 червня під гаслом «Зелені енергетичні рішення – стійкість громади». Програма заходів включала опитування щодо підвищення енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії, виставку малюнків, показ серії мультфільмів «Дітям про енергозбереження», тематичний захід «Вчуся сортувати» для пришкільного табору літнього відпочинку та велоквест «Зелене місто» для дітей та молоді.

Велоквест, у якому взяли участь понад 30 осіб, включав відвідування семи локацій з цікавими та пізнавальними завданнями. Учасники вимірювали вагу пакетів на око, розраховували об'єм фонтану кроками, а деякі локації були доступні за допомогою геолокації. Інші ж вимагали вирішення складних загадок. Фінал велоквесту відзначився призами для всіх учасників та дружніми посиденьками з піцою.

14 червня у Молодіжному просторі міста Славутич відбувся семінар для енергоменеджерів бюджетних установ та комунальних підприємств на тему "Розвиток системи енергоменеджменту у Славутичі. Основні документи та енергомоніторинг".

Радіємо, що українські громади, зокрема Славутич, активно проводять заходи в рамках «Днів сталої енергії» навіть в часи воєнного стану.- зазначили на своїй сторінці представники Association Energy Efficient Cities of Ukraine

Фото: Вадим ІВКІН, Association Energy Efficient Cities of Ukraine

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: