Завантаження ...
Новобудови Києва

Радіоетери від Славутицького СПЦ: Як вижити без світла і води та зберегти спокій

 Радіоетери від Славутицького СПЦ: Як вижити без світла і води та зберегти спокій фото

Соціально-психологічний центр м. Славутич організував новий радіоетер на тему «Як вижити і не втратити глузд без світла і води».

Масовані ракетні обстріли та блекаути стали невід'ємною частиною повсякденного життя українців, і жителі Славутича не є винятком. Планові та аварійні відключення електропостачання, а також несподівані й тривалі відсутності водопостачання створюють додаткові труднощі для мешканців міста.

Навіть найбільш оптимістичні люди з часом можуть відчувати безпорадність та апатію. Постає питання: як впоратися з цими життєвими викликами та що робити далі?

Відповіді на ці питання буде надано у новому радіоетері за участі практичного психолога Соціально-психологічного центру м. Славутич Ірини Фадеєвої.

Ірина Фадеєва поділиться своїми рекомендаціями щодо того, як зберегти внутрішній спокій та зменшити відчуття безпорадності в умовах постійних відключень світла і води. Її поради допоможуть мешканцям Славутича легше переносити ці аварійні ситуації та поліпшити свій психологічний стан.

Приємного прослуховування!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: