Завантаження ...
Новобудови Києва

Ретрит для ветеранів та їх родин: запрошуємо до участі

Ретрит для ветеранів та їх родин: запрошуємо до участі фото

Соціально-психологічний центр м. Славутич запрошує ветеранів та їхні родини взяти участь у ретриті.

Дати заїздів:

  • 1 заїзд: 02.07-05.07
  • 2 заїзд: 07.07-10.07

Місце проведення: Київська область

Головний тренер ретриту — Джошуа Краймаєр, доктор філософії в галузі навчання психологічних консультантів і супервізії, ліцензований професійний консультант і сімейний терапевт у штаті Колорадо, США. Спеціалізується на роботі з сімейними та військовими травмами, а також зловживанням психоактивними речовинами. Ветеран бойових дій у Косово та Іраку, Джошуа має великий досвід роботи з родинами ветеранів і проведення сімейних ретритів.

У ретриті можуть взяти участь родини ветеранів з Київської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей. Учасниками можуть бути подружжя з 1-2 дітьми віком від 6 до 16 років. Учасники отримають сімейну терапію від професійних психологів, що допоможе покращити психологічний стан ветеранів та налагодити міжособистісні стосунки в родинах.

Програма ретриту включає:

  • Індивідуальні та групові заходи для ветеранів і їхніх родин, де вони зможуть обговорити свої проблемні питання з психологами.
  • Групові активності для всієї родини, спрямовані на покращення функціонування родини як єдиного цілого та зміцнення зв'язків.
  • Окремі активності для дітей з дитячими психологами.

Проїзд, харчування та проживання під час ретриту безкоштовні. Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням. Участь можуть брати лише родини ветеранів, які проживають у Київській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях. Підтвердження участі потребуватиме надання копії посвідчення учасника бойових дій.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: