Завантаження ...
Новобудови Києва

Чи буде розпочатий ремонт дороги на Мекшунівку?

Чи буде розпочатий ремонт дороги на Мекшунівку?  фото

Мер Славутича Юрій Фомічев відповів на одне, з найбільш хвилюючих славутичан запитання. Чи буде нарешті розпочато ремонт дороги до Озерного (дорога на Мекшунівку).

Про це він розповів у випуску програми "Запитай у мера".

У рамках програми міському голові було зачитане питання від славутичан:

"600 дачних ділянок в "Озерному", "Річковому" та Вертечі, усі використовують дорогу від Славутича до Грабівки. Часто її неправильно називають дорогою на Мекшунівку, яка є на балансі міста. Мер обіцяв у травні 2024 року провести ямковий ремонт. Проте наразі там тільки самі дачники засипають ями будівельним сміттям та землею. Якщо не подають асфальт, можна засипати щебенем і полити бітумом."

Тож, чи будуть ці рекомендації від містян виконані, і коли планується розпочати ремонт?

Фомічев зізнався, що деякі заплановані роботи відстають від графіку.

"На жаль, ми не встигаємо робити все за планом. Це стосується не лише дороги на Мекшунівку, але й інших напрямків. Ми залишаємо її в планах, проте затрималися з графіком," - сказав мер.

Мер розповів, що вже купується асфальт для цієї ділянки, проте є причини, через які ремонт ще не розпочався.

Серед причин затримок мер назвав недостатню кількість робочих рук та фахівців, які можуть працювати на техніці.

"Знову ж таки, не вистачає робочих рук і людей, які можуть працювати на техніці через зрозумілі причини, які я вже згадував. Але робити будемо," - підкреслив він.

Мер також згадав про бюрократичні процедури, які затримують реалізацію інших проєктів, зокрема, коригування проєкту дитячого садочка номер вісім у Добринському кварталі.

"Ми узгоджуємо деякі речі з департаментом регіонального розвитку Київської обласної військової адміністрації. Це важливо, бо ми зацікавлені в тому, щоб проєкт рухався вперед," - розповів Фомічев.

Цього разу, мер не давав конкретних дат початку ремонтних робіт, проте запевнив, що ямковий ремонт дороги до Озерного обов'язково буде проведений у цьому році. 

"Ми почнемо цей ямковий ремонт і будемо робити його обов'язково" - запевнив Юрій Фомічев.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: