Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Виконавчий комітет Славутича ухвалив нові рішення для міста

Виконавчий комітет Славутича ухвалив нові рішення для міста фото

5 червня у залі засідань Славутицької міської ради відбулося засідання виконавчого комітету. Міський голова Юрій Фомічев надав інформацію щодо загальних питань.

Члени виконкому затвердили склад Громадської ради при Виконавчому комітеті Славутицької міської ради, зняли з контролю чотири попередні рішення та погодили річний план виробництва, транспортування та постачання теплової енергії і гарячої води з жовтня 2024 року по вересень 2025 року.

На 2025 рік затверджено фінансовий план комунальних підприємств Агентства регіонального розвитку та Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму. Внесено зміни до Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги.

Було розглянуто питання квартирного обліку. Виділено службове житло сімейній лікарці на прохання Центру первинної медико-санітарної допомоги. 17 дітей отримали статус постраждалих внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Виділено кошти Управлінню соціального захисту населення для надання одноразової матеріальної допомоги жителям міста, які мобілізувалися до лав Збройних Сил України; військовослужбовцям, які отримали поранення під час бойових дій; членам сімей військовослужбовців, які загинули внаслідок бойових дій під час проходження військової служби; жителям міста на лікування; вагітним жінкам до народження дитини та породіллям після народження дитини.

Фото: Славутицька міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия