Завантаження ...
Новобудови Києва

Сімейний відпочинок на кінно-спортивній базі Славутича

Сімейний відпочинок на кінно-спортивній базі Славутича фото

Славутицький міський центр соціальних служб організував чудову подію для місцевих родин, яка відбулася 5 липня 2024 року.

Разом із КП «УФКСТ» вони провели сімейну подорож, для дітей, що перебувають під опікою та з прийомних сімей, до кінно-спортивної бази міста Славутича. Мета заходу полягала в тому, щоб надати можливість родинам насолодитися спільним відпочинком на свіжому повітрі, дізнатися більше про коней та їх догляд, а також зміцнити сімейні зв'язки через активний відпочинок.

Оксана Денискіна, завідувачка кінно-спортивної бази, провела для дітей та їхніх батьків екскурсію. Вона розповіла про правила догляду за кіньми та показала, як правильно чистити, розчісувати та підготовляти тварин до верхової їзди. Діти з цікавістю розглядали амуніцію та вчилися керувати кіньми під пильним наглядом пані Оксани.

На базі мешкають семеро коней: Бікфорд, Кардіф, Сварог, Ельмонд, Граф, Вакуф та Гіацинт. Крім того, дітей особливо зацікавив маленький поні, на ім'я Мафін. Діти з задоволенням пригощали коней корисними смаколиками та фотографувалися з ними. Також маленькі гості мали нагоду пограти з іншими мешканцями бази — собачками, котиками та навіть козлом Степаном, який всюди супроводжував дітей.

Після кінної прогулянки всі учасники заходу зібралися для створення колажу на тему «Майбутня подорож». Діти втілювали свої мрії про далекі мандрівки на папері, створюючи яскраві і творчі роботи. Звичайно, жоден сімейний захід не обходиться без пікніка. Директорка центру пригостила всіх присутніх пиріжками, печивом та цукерками, а після спільного фото учасники разом виконали українську патріотичну пісню «Ой у лузі червона калина».

Славутицький міський центр соціальних служб висловлює подяку всім, хто долучився до організації цього чудового заходу: директору КП «УФКСТ» Олексію Дьоміну, перевізнику Василю Заблоцькому, колективу міні-пекарні «Колобок», а особливу подяку хочемо висловити Оксані Денискіній за її час, увагу та любов до роботи, які вона передала маленьким мандрівникам. 

Сімейний відпочинок на кінно-спортивній базі Славутича фото №1
Сімейний відпочинок на кінно-спортивній базі Славутича фото №2
Сімейний відпочинок на кінно-спортивній базі Славутича фото №3
Сімейний відпочинок на кінно-спортивній базі Славутича фото №4

Фото: Facebook: Славутицький міський центр соціальних служб

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: