Завантаження ...
Новобудови Києва

Славутич прощається з героєм: додому повертається Дмитро Пелагеча

Славутич прощається з героєм: додому повертається Дмитро Пелагеча фото

Додому на щиті повертається славутичанин Дмитро Пелагеча, який загинув у боротьбі з російськими окупантами.

Дмитро народився 9 жовтня 1993 року в Славутичі. Після завершення навчання у школі №3, він здобув спеціальність автослюсаря у Куликвіському професійному аграрному ліцеї та працював охоронником у місцевих супермаркетах.

З 2015 року Дмитро був учасником АТО. Він захоплювався військовою справою та став справжнім бійцем, освоюючи різні військові спеціальності. Його спортивна форма завжди була на високому рівні, адже спорт був його улюбленим заняттям.

Дмитра запам'ятали як доброго, щирого та комунікабельного хлопця, який завжди був з посмішкою на обличчі та мав багато друзів. Таким він залишиться у пам’яті всіх, хто його знав.

У березні 2022 року Дмитро став на захист рідної землі. Старший солдат Збройних сил України загинув, виконуючи свій військовий обов’язок, в районі міста Макіївка Донецької області.

Дмитро віддав своє молоде життя за свободу та незалежність України, за майбутнє кожного з нас. Висловлюємо щирі співчуття його сім'ї, братам та сестрам, матері Ірині Анатоліївні та батьку Володимиру Васильовичу. У цю важку мить ми розділяємо горе разом та схиляємо голови в глибокій скорботі.

Захисника поховають у Славутичі. Про дату та час прощання з Героєм буде повідомлено додатково.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: