Завантаження ...
Новобудови Києва

Славутич приєднався до Європейської Асоціації місцевої демократії ALDA

Славутич приєднався до Європейської Асоціації місцевої демократії ALDA фото

Славутицька громада стала членом Європейської Асоціації місцевої демократії ALDA.

ALDA є глобальним альянсом місцевих та регіональних органів влади і представників громадянського суспільства, які спільно працюють над створенням стійких, інклюзивних та сталих громад.

Наразі асоціація налічує понад 350 учасників і є важливою ланкою між владою та громадянським суспільством, допомагаючи реалізовувати різні суспільно важливі програми з залученням міжнародних партнерів та донорів.

Президент Європейської Асоціації місцевої демократії ALDA Наташа Вучковіч висловила своє задоволення щодо приєднання Славутича до асоціації: "Правління ALDA було дуже вражене вашою заявою та вашими діями, спрямованими на зміцнення місцевої демократії у вашій громаді, і прийняло ваше прохання про членство".

Уже відбулось кілька онлайн-зустрічей з Радою Правління ALDA, де було презентовано досвід роботи та кращі практики Славутича, зокрема діяльність Офісу підтримки громадських ініціатив, який був відкритий в Агентстві регіонального розвитку м. Славутич у співпраці з Радою Європи у 2017 році. Крім того, міський голова Славутича Юрій Фомічев та генеральна секретарка ALDA Антонелла Вальморбіда узгодили перші кроки для відкриття в Славутичі ALDA-офісу – регіонального центру для півночі України.

Членство в ALDA відкриває для Славутича можливість долучитися до великої мережі, яка працює на благо місцевих громад по всьому світу, сприяючи миру, сталому розвитку та інноваціям. Завдяки тематичним робочим групам ALDA місто отримає доступ до важливої інформації та зможе обмінюватися знаннями, а також знайти надійних партнерів для нових ініціатив. Крім того, долучення до робочих груп ALDA дозволить Славутичу внести свій внесок у формування майбутньої європейської політики.

Фото: Агентство регіонального розвитку м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: