Завантаження ...
Новобудови Києва

У Славутичі збиратимуть підписи для покращення енергопостачання

У Славутичі збиратимуть підписи для покращення енергопостачання фото

Депутат Славутицької міської ради Володимир Володимирович Борисов на своїй сторінці у Facebook поділився інформацією про звернення активної групи мешканців міста.

Вони збирають підписи під кількома важливими вимогами щодо покращення умов енергопостачання.

Борисов зазначив, що група жителів вимагає розробити зрозумілий графік відключень електроенергії. Зараз ситуація непередбачувана, графіки змінюються навіть за кілька хвилин до відключення, і мешканці не знають, на що чекати.

Крім того, є прохання про відновлення подачі гарячої води в місто. Це не лише знизить навантаження на електромережі, але й буде дешевше для мешканців, які наразі змушені використовувати бойлери.

Також група ініціює розробку нормативних документів для зниження тарифів на електроенергію для Славутича, оскільки у місті відсутнє газопостачання. Всі готують їжу на електроплитах, що значно збільшує споживання електроенергії, а пільгового тарифу немає.

19.07 о 18:00 біля будівлі "Люкс" на протилежному боці входу буде можливість підписати це звернення. Володимир Борисов запросив всіх бажаючих долучитися до цієї ініціативи.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: