Завантаження ...
Новобудови Києва

Славутичанки стали срібними призерками Європейських студентських ігор

Славутичанки стали срібними призерками Європейських студентських ігор фото

Володимир Панченко, тренер жіночого футбольного клубу "Олімп" (КДЮСШ) міста Славутич, повідомив про визначні досягнення трьох спортсменок зі Славутича, які вибороли срібло на Європейських студентських іграх 2024 року з футзалу серед жінок.

Команда УДУ ім. Драгоманова, до складу якої входять Альона Коваленко, Єлизавета Кузнецова та Вікторія Сергеєва, показала чудові результати на змаганнях. Альона Коваленко також потрапила до п'ятірки кращих гравчинь турніру, що є великим досягненням для всієї команди.

У фіналі турніру команда УДУ ім. Драгоманова зустрілась із представницями Нантського університету з Франції. Гра завершилась з рахунком 2:3 на користь французької команди, незважаючи на забиті голи від Скибіної на 16-й хвилині та Коваленко на 26-й хвилині.

Команда у складі: Наталія Митрофанська, Ксенія Гриценко (капітан), Марія Васковець, Єлизавета Кузнецова, Дарʼя Ковшик, Альона Коваленко, Христина Степаненко, Олександра Скибіна, Ірина Кузубова, Вікторія Сергієва, Катерина Беззубова, Ірина Мокбель.

Фото: ЖФК "ОЛІМП" (КДЮСШ) м. Славутич Київська область Україна

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: