Завантаження ...
Новобудови Києва

Славутич шукає фасилітаторів для впровадження громадських асамблей

Славутич шукає фасилітаторів для впровадження громадських асамблей фото

Проєкт "Рада Європи: громадська участь" оголосив відбір фасилітаторів та фасилітаторок для впровадження громадських асамблей у Звягельській та Славутицькій громадах.

Цей новий для України інструмент деліберативної демократії вже успішно працює у багатьох країнах світу, таких як Німеччина, Італія, Франція, Польща, Бельгія, Канада, Австралія та США.

Фасилітатори разом з командою проєкту, міжнародними експертами та міськими радами допомагатимуть учасникам громадських асамблей у Славутичі та Звягелі знайомитися з визначеними темами, консультуватися з експертами, обговорювати важливі питання та формувати консенсусні пропозиції для місцевої влади.

Контракти з відібраними заявниками будуть укладені на період з 1 вересня до 10 листопада 2024 року. Фасилітатори залучатимуться до роботи протягом шести днів, що охоплюють три вікенди у жовтні та листопаді, а також пройдуть підготовчий тренінг під керівництвом міжнародних експертів.

Заявки на участь можна подати, заповнивши онлайн-форму за посиланням: форма для подачі заявки. Дедлайн подачі заявок – 5 серпня 2024 року до 23:59.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: