Завантаження ...
Новобудови Києва

Літній букет талантів: липневі здобутки учнів Славутицької школи мистецтв

Літній букет талантів: липневі здобутки учнів Славутицької школи мистецтв фото

Учні Славутицької школи мистецтв продовжують радувати своїми досягненнями на міжнародних конкурсах.

У липні вони здобули численні нагороди в різних категоріях, демонструючи високий рівень майстерності та таланту.

Вітаємо переможців!

Юдіна Орина, учениця відділення образотворчого мистецтва, під керівництвом Середицької Алли Володимирівни, здобула І місце на ІІ Міжнародному конкурсі мистецтв «Зірки навколо», що проходив у Києві 18 червня 2024 року. Концертмейстером Орині була Король Марія Геннадіївна.

Елеонора Пензієнко, учениця 4 класу музичного відділення, отримала І місце на Міжнародному двотуровому благодійному конкурсі мистецтв "Світло Перемоги", який відбувся в Україні та Словаччині. Ансамбль молодших класів "Веселі нотки" здобув ІІ місце. Викладачем була Ірина Кириєнко, а концертмейстером Олена Мамикіна.

На І Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва "Energy of Art" дует у складі Елеонори Пензієнко та Вероніки Усаєвої посів ІІІ місце в номінації інструментальне мистецтво. Викладачем знову була Ірина Кириєнко, концертмейстером — Олена Мамикіна.

Алейник Дмитро, учень 5 класу, та Мамикін Михайло, учень 4 класу, здобули ІІ місця на конкурсі "Світло Перемоги". Викладачем була Марина Рудченко, концертмейстером — Марина Зубець.

Дует у складі Михайла Коміссарова та Іллі Рудика посів ІІ місце, а дует Михайла Коміссарова та Романа Федоренка здобув І місце на тому ж конкурсі. Викладачами були Оксана Лобода та Людмила Разжигаєва.

Поліна Райська, учениця 2 класу вокального відділу, здобула І місце у номінації естрадний вокал на Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Родовід", що відбувся у Києві 14 червня 2024 року. Викладачем була Середицька Алла Володимирівна.

Артем Кутеко, учень 2 класу фортепіанного відділу, здобув численні перемоги: І місце на Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва "Energy of Art", ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі музичного та образотворчого мистецтва "Кафарські-Арт "Літо-2024", та І премію на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Мистецькі скарби". Його викладачем була Солодникова Надія Федорівна.

Редакція Славутич-Інфо щиро вітає всіх учнів та їх викладачів з успішними виступами та перемогами. Бажаємо нових досягнень, яскравих виступів та невичерпного натхнення!

Фото: Дитяча школа мистецтв місто Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: