Завантаження ...
Новобудови Києва

Наші футболістки знову на вершині: перемога на DANA CUP 2024

Наші футболістки знову на вершині: перемога на DANA CUP 2024 фото

Славутицькі дівчата Валерія Юхновець і Мілана Федосенко, які є вихованками відділення футзалу КДЮСШ-ОЛІМП м. Славутич, здобули чергову перемогу.

У складі команди ДСК Чорноморець вони виграли один із найбільших футбольних турнірів світу — DANA CUP 2024.

У фінальному матчі, що відбувся у данському місті Йоррінг, наші спортсменки обіграли команду з Німеччини з рахунком 2:0. Обидва голи забила Мілана Федосенко, демонструючи блискучу майстерність та командний дух.

Турнір DANA CUP 2024 проходив з 22 по 26 липня і зібрав близько 1100 команд з усіх континентів. Під прапором ДСК Чорноморець тренери В’ячеслав Обезюк та Віталій Мігов зібрали дівчат з різних регіонів України. Загалом у змаганнях брали участь чотири українські команди.

У категорії G-12 Україну представляли команди з Одеси (ДСК Чорноморець та ДЮФК Атлетик), Синельникового та Арцизької ДЮСШ. Перший склад вийшов до 1/4 фіналу, але поступився команді з Китаю. Другий склад зупинився на півфіналі, програвши команді з Англії у серії післяматчевих пенальті.

У категорії G-14 команда, до складу якої входили дівчата з Одеси (ДСК Чорноморець), Арцизької ДЮСШ, Синельникового та ДЮСШ Славутич, завершила свій виступ у 1/4 фіналу, поступившись полякам з рахунком 1:3.

Найбільший успіх досягли дівчата у категорії G-16, де команда з Одеси (ДСК Чорноморець), Арцизької ДЮСШ, Синельникового та ДЮСШ Славутич здобула перемогу в турнірі, перегравши у фіналі команду з Німеччини.

Наступні змагання для наших футболісток відбудуться в Осло з 27 липня по 3 серпня 2024 року, де вони візьмуть участь у міжнародному турнірі Norway Cup 2024. У цьому престижному турнірі змагатимуться команди з усього світу, включаючи США, Перу, Бразилію, Малайзію, Китай, Індію, Фінляндію, Німеччину, Україну, Південну Африку, Нову Зеландію та Австралію.

Вітаємо наших дівчат та їхніх тренерів з видатними досягненнями та бажаємо нових перемог на наступних змаганнях!

Наші футболістки знову на вершині: перемога на DANA CUP 2024 фото №1
Наші футболістки знову на вершині: перемога на DANA CUP 2024 фото №2
Наші футболістки знову на вершині: перемога на DANA CUP 2024 фото №3

Фото: Facebook: ЖФК "ОЛІМП" (КДЮСШ) м. Славутич Київська область Україна

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: