Арт-терапія для дітей у Славутичі: Приєднуйтесь щоп'ятниці!

Молодіжна рада "Майбутнє Славутича" разом із Молодіжним простором міста Славутич постійно організовують корисні та цікаві заходи для молоді.

Молодіжна рада "Майбутнє Славутича" разом із Молодіжним простором міста Славутич постійно організовують корисні та цікаві заходи для молоді.

Значну підтримку у цій ініціативі надає депутатка Славутицької міської ради Валентина Дарнопих, завдяки фінансовій допомозі якої стали можливими безкоштовні заняття для дітей.

Щоп’ятниці в Молодіжному просторі проводяться арт-терапевтичні заходи, які мають велике значення для дітей та їхніх сімей. Ці заняття безкоштовні, що дозволяє брати участь всім бажаючим. Арт-терапія допомагає дітям не тільки розвивати свої творчі здібності, а й отримувати важливу емоційну підтримку. Малювання, ліплення з глини та створення аплікацій сприяють зниженню рівня стресу, підвищенню самооцінки та розвитку комунікативних навичок у дітей.

Такі заходи також приносять радість батькам, дозволяючи їм відпочити або ж насолодитися спостереженням за розвитком своїх дітей. Фінансова підтримка Валентини Дарнопих забезпечує необхідні матеріали, комфортні умови та професійних спеціалістів, які працюють з дітьми.

Арт-терапія в Молодіжному просторі м.Славутич є важливим кроком до щасливого дитинства та розвитку молоді, і такі ініціативи є яскравим прикладом спільних зусиль у створенні кращого майбутнього для громади.

[GALLERY-847]

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: