Завантаження ...
Новобудови Києва

У Славутичі обговорили виклики та успіхи жіночого бізнесу: досвід Діни Піщуліної

У Славутичі обговорили виклики та успіхи жіночого бізнесу: досвід Діни Піщуліної фото

В Офісі підтримки громадських ініціатив у Славутичі відбулася зустріч у форматі Business Talk, де обговорювали виклики та перемоги жіночого бізнесу.

Ключовою спікеркою події стала Діна Піщуліна, керівниця Центру психології та розвитку "Be yourself".

Діна розпочала свій підприємницький шлях три роки тому після восьми років роботи психологинею у бюджетній сфері. На зустрічі вона поділилася своїм досвідом, пояснюючи, чому вона вирішила зайнятися власною справою, та розповіла про перші кроки на шляху до відкриття свого бізнесу.

Учасники мали можливість дізнатися, хто підтримував Діну в її починаннях, а хто, навпаки, створював труднощі. Також обговорювалися питання, з якими стикаються підприємці в умовах економічної кризи та війни, і які "правила" можуть допомогти їм успішно розвивати свою справу.

Зустріч пройшла в гібридному форматі, і всі охочі мали можливість долучитися до неї через прямий ефір у Instagram. По завершенню основної частини, присутні продовжили обговорення в форматі «запитання — відповідь», зосереджуючись на темах, які цікавили більшість — підводні камені підприємництва, перші успіхи, секрети залучення клієнтів та збільшення продажів.

Якщо у вас є бажання приєднатися до наступної розмови, організатори пропонують звернутися за телефоном +38 050 353 11 35, де доступні Viber та Telegram.

Ця зустріч є прикладом того, як у Славутичі підтримують розвиток жіночого бізнесу, надаючи платформу для обміну досвідом та взаємної підтримки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: