Завантаження ...
Новобудови Києва

Командувач Нацгвардії зустрівся з родинами захисників Чорнобильської АЕС: які питання обговорювали?

Командувач Нацгвардії зустрівся з родинами захисників Чорнобильської АЕС: які питання обговорювали? фото

Командувач Національної гвардії України Олександр Півненко провів зустріч з об'єднанням родин нацгвардійців, які захищали Чорнобильську атомну електростанцію, зокрема військової частини 3041.

Ця зустріч мала на меті обговорення важливих питань, з якими стикаються родини захисників, а також визначення напрямків, над якими необхідно працювати для поліпшення їхньої ситуації.

Олександр Півненко наголосив на важливості ефективного та дієвого спілкування з родинами військовослужбовців, яке є ключовим для розв’язання проблемних питань. Він підкреслив, що регулярні зустрічі та обговорення багатьох аспектів, з якими наразі стикаються родини, сприяють пошуку рішень та підтримці їх у цей складний час.

Одним із головних питань, що обговорювалися, було забезпечення якісного лікування та реабілітації визволених з російського полону оборонців.

Командувач підкреслив, що це тривала і комплексна робота, яка потребує постійного вдосконалення. Спілкування з родинами допомагає отримати зворотний зв’язок та краще зрозуміти, які напрямки потребують додаткової уваги та підтримки.

Під час зустрічі були присутні офіцери Головного управління Національної гвардії України та командування військової частини 3041. Це дало змогу напряму поспілкуватися з родинами та окреслити ті пункти, над якими слід працювати задля розв'язання нагальних питань.

Особливий акцент під час зустрічі було зроблено на необхідності активного діалогу, спрямованого на досягнення головної мети – звільнення військовослужбовців із полону. Олександр Півненко запевнив родини захисників, що ця робота триватиме до повного досягнення цієї мети.

Командувач Нацгвардії зустрівся з родинами захисників Чорнобильської АЕС: які питання обговорювали? фото №1
Командувач Нацгвардії зустрівся з родинами захисників Чорнобильської АЕС: які питання обговорювали? фото №2
Командувач Нацгвардії зустрівся з родинами захисників Чорнобильської АЕС: які питання обговорювали? фото №3
Командувач Нацгвардії зустрівся з родинами захисників Чорнобильської АЕС: які питання обговорювали? фото №4
Командувач Нацгвардії зустрівся з родинами захисників Чорнобильської АЕС: які питання обговорювали? фото №5
Командувач Нацгвардії зустрівся з родинами захисників Чорнобильської АЕС: які питання обговорювали? фото №6

Фото: Instagram freechornobyldefenders

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: