Завантаження ...
Новобудови Києва

Як Славутич популяризує інклюзію та толерантність у громаді: новий проєкт набирає обертів

Як Славутич популяризує інклюзію та толерантність у громаді: новий проєкт набирає обертів фото

У Славутичі активно реалізується проєкт «Інклюзія в дії», який спрямований на підвищення обізнаності місцевої громади щодо важливості толерантного ставлення до різних верств населення.

У рамках цього проєкту розпочалася інформаційна кампанія, що включає розповсюдження постерів та буклетів, які підкреслюють необхідність розуміння соціальної інклюзії, безбар’єрності та інвалідності.

Проєкт має на меті популяризувати культуру, що сприяє прийняттю та гідності кожної людини незалежно від її фізичних можливостей чи соціального статусу. Це не просто інформаційна ініціатива, а спроба змінити ставлення суспільства до інклюзії, зробити її частиною повсякденного життя громади.

Реалізація проєкту «Інклюзія в дії» відбувається завдяки активній участі Молодіжного простору Славутича за підтримки Громадської організації "ДоброСусіди". Ініціатива є частиною більш масштабної програми «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується організацією IREX в Україні.

Фото: Молодіжний простір м. Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: