Завантаження ...
Новобудови Києва

Славутич на світовій арені: як місцевий бізнес підкорює міжнародні ринки

Славутич на світовій арені: як місцевий бізнес підкорює міжнародні ринки фото

У місті Славутич активно працюють над тим, щоб місцевий бізнес став відомим на міжнародному рівні.

Про це повідомляють представники Агентства регіонального розвитку на сторінці у Facebook.

Компанії Taurus Quadra LTD та Агентство регіонального розвитку міста Славутич спільно шукають та впроваджують інноваційні інструменти, які допоможуть славутицьким підприємствам вийти на світові ринки.

Taurus Quadra LTD — це компанія, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення, і вже має визнання завдяки своїм офісам не лише у Славутичі, а й у Литві та США. Компанія надає послуги з бізнес-консультування, розробки IT-рішень, автоматизації документообігу (з використанням SharePoint та Nintex), оптимізації бізнес-процесів, а також високоякісні IT-аутсорс-послуги для клієнтів по всьому світу.

Під час останньої онлайн-зустрічі між командами Taurus Quadra LTD та КП «АРР» обговорювалися нові етапи реалізації Плану дій з виходу славутицьких компаній на міжнародні ринки. Важливим аспектом стало розуміння того, що сучасним українським компаніям необхідно вміти адаптуватися до нових умов, щоб виживати в умовах економічної кризи та війни в Україні. Розширення бізнесу за кордон може стати важливим кроком у цьому процесі, надаючи можливість для подальшого розвитку та стійкості.

"Якщо ви знаходитесь на порозі масштабування, діджиталізації та автоматизації бізнес-процесів і перебуваєте в пошуку партнерів для вирішення цих завдань, одним з інструментів просування є партнерська співпраця із Taurus Quadra LTD та Агентством регіонального розвитку м.Славутича." - пишуть на сторінці представники АРР

Тож, Славутич має усі шанси стати відомим завдяки інноваційному підходу та злагодженій роботі команди професіоналів, які прагнуть покращити економічний стан міста та його бізнес-середовища.

Фото: Facebook: Агентство регіонального розвитку м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: