Завантаження ...
Новобудови Києва

Лавочки повернулися на "Стежку здоров’я"

Лавочки повернулися на "Стежку здоров’я" фото

Мешканці Славутича можуть зітхнути з полегшенням: лавочки на "Стежці здоров’я" повернулися на свої місця після планового ремонту.

Нагадаємо, що нещодавно містяни Славутича були стривожені зникненням лавок зі  "Стежки здоров’я". У місцевих чатах швидко почали ширитися різноманітні припущення: від теорій змови до вандалізму. Деякі мешканці навіть жартували, що лавочки взяли відпустку або хтось вирішив прикрасити ними свою дачу.

Однак, ситуація виявилася зовсім не такою драматичною, як передбачали учасники обговорень. Лавки були на технічному обслуговуванні та тепер виглядають як нові, яскраві та оновлені, готові знову приймати всіх охочих до відпочинку.

КП "ЖКЦ" закликає мешканців міста дбайливо ставитися до оновлених лавок. У своєму коментарі представники комунального підприємства зазначили:

"Лавки відпочинку на Тропі здоров'я встановлені після ремонту. Будь ласка користуйтесь дбайливо, не розмальовуйте та не ламайте."

Нагадуємо, що "Стежка здоров’я" — це одне з найулюбленіших місць для відпочинку мешканців Славутича, і від нас усіх залежить, як довго ці лавки залишатимуться в належному стані. Тож давайте берегти наші громадські простори!

Фото: КП "ЖКЦ" м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: