Завантаження ...
Новобудови Києва

Родини загиблих героїв Славутича зібралися для спільної молитви та підтримки

Родини загиблих героїв Славутича зібралися для спільної молитви та підтримки фото

10 серпня в храмі на честь ікони Божої Матері "Неустанна Поміч" у Славутичі пройшла зустріч родин загиблих героїв міста.

Захід розпочався з панахиди, яку провів військовий капелан та офіцер Національної гвардії України отець Юрій Логаза. Молитва за загиблими воїнами стала символічним актом вшанування їхньої пам’яті та виразом підтримки для близьких.

Після панахиди зустріч продовжилася спілкуванням з практичною психологинею Соціально-психологічного центру Славутича Іриною Фадєєвою. Вона поділилася своїми думками щодо психологічних аспектів горювання, наголосивши на важливості підтримки та розуміння для тих, хто втратив близьких у війні.

На завершення заходу отець Юрій звернувся до присутніх, зазначивши, що двері храму завжди відкриті для родин загиблих захисників — як тих, хто віддав своє життя з 2014 року, так і тих, хто загинув після повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого 2022 року. Він підкреслив, що всі ці люди є справжніми захисниками України, які протистояли російському агресору.

"Двері нашого храму завжди відкриті для родин загиблих захисників з 2014 та з 24 лютого 2022, їх батьків, дружин, дітей.  Усі вони захисники  України від російського ворога, нелюда та ката."

Спільнота родин загиблих героїв Славутича була створена в червні цього року з метою об’єднання та підтримки сімей, які втратили своїх рідних на фронті. Це об'єднання дозволяє людям не лише знайти підтримку, але й ділитися своїми історіями, болем та надією на майбутнє.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: