Завантаження ...
Новобудови Києва

Славутич підтримує SpaceTech Bootcamp: Юрій Фомічев стане ментором заходу

Славутич підтримує SpaceTech Bootcamp: Юрій Фомічев стане ментором заходу фото

Цими вихідними місто Славутич стане партнером SpaceTech Bootcamp: Reimagine Ukraine, а міський голова Юрій Фомічев виступить ментором на цьому заході.

SpaceTech Bootcamp — це чотириденний захід, організований SET University у співпраці з UMAEF, спрямований на використання супутникових даних для розробки рішень, що підвищують стійкість України.

Юрій Фомічев підкреслив, що одним із ключових челенджів заходу буде тема енергетичної незалежності — питання, яке надзвичайно актуальне для Славутича. Місто вирішило підтримати цей захід, поділившись своєю експертизою та відкритими реальними даними, які учасники зможуть поєднати з космічними даними під час хакатону. Очікується, що в результаті будуть створені моделі чи практичні рішення, які допоможуть досягти енергетичної незалежності спочатку Славутичу, а згодом і іншим громадам.

Програма триватиме з 16 по 19 серпня в онлайн-форматі, і всі зацікавлені можуть зареєструватися та взяти участь. Захід відкритий для тих, хто має ідеї або проєкти у сфері SpaceTech, працює в Data Science, з AI/ML, цікавиться космічними даними або хоче працювати зі SpaceTech-проєктами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: