Завантаження ...
Новобудови Києва

Як Славутич залучає молодь до лідерства: секрети успішної молодіжної політики

Як Славутич залучає молодь до лідерства: секрети успішної молодіжної політики фото

У рамках святкування Дня молоді у Славутичі відбулася важлива зустріч із представниками Національного українського молодіжного об’єднання (НУМО).

Ця громадська спілка об'єднує дев’ять найбільших молодіжних організацій України, що робить її впливовою силою у формуванні молодіжної політики.

Зустріч пройшла у молодіжному просторі міста за участі Управління молоді й спорту. Обговорювалися питання реалізації молодіжної політики у Славутичі, зокрема те, як мотивувати молодих людей до активного лідерства та залучати їх до управлінських процесів.

Юрій Фомічев, мер міста, відзначив важливість не лише розробки молодіжних політик, але й їх впровадження на практиці. На його думку, найбільшим ресурсом для цього є саме молодь, яка має брати ініціативу у свої руки, активно долучатися до процесів та впроваджувати зміни.

Після офіційної частини зустрічі молодь мала можливість обмінятися думками та поспілкуватися у невимушеній атмосфері. Місцева влада висловила вдячність НУМО за знайомство і висловила надію на подальшу плідну співпрацю.

Як Славутич залучає молодь до лідерства: секрети успішної молодіжної політики фото №1
Як Славутич залучає молодь до лідерства: секрети успішної молодіжної політики фото №2
Як Славутич залучає молодь до лідерства: секрети успішної молодіжної політики фото №3
Як Славутич залучає молодь до лідерства: секрети успішної молодіжної політики фото №4

Фото: Facebook: Юрій Фомічев

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: