Завантаження ...
Новобудови Києва

GOLDenFest у Славутичі БУДЕ: приєднуйтеся до фестивалю для людей поважного віку!

GOLDenFest у Славутичі БУДЕ: приєднуйтеся до фестивалю для людей поважного віку! фото

Фестиваль GOLDenFest повертається! Попри всі виклики воєнного часу, Україна тримається разом, а славутичани готуються до улюбленого заходу.

Спільнота фестивалю для людей поважного віку GOLDenFest запрошує долучитися до подій, що обіцяють багато позитивних емоцій і можливість підтримати наших Захисників та Захисниць України через донати.

З 28 жовтня по 2 листопада 2024 року жителі Славутича матимуть змогу взяти участь у фестивалі, що об'єднує найцікавіші події. У програмі:

  •  Тематичні фотосесії для всіх бажаючих.
  •  Жива бібліотека, де можна буде почути історії з перших вуст.
  •  Конкурс-сюрприз "А ми удвох..." для творчих пар.
  •  Творчі зустрічі з відомими українцями.
  •  Серія майстер-класів "Вік щастя" з нутриціологом, дієтологом, фітнес-тренером та гуру етикету.

Організатори фестивалю обіцяють незабутні враження та чудову атмосферу. Учасники GOLDenFest цього року об’єднаються в команди, творчі пари або навіть трійки, кожна з яких представлятиме країну, регіон, місто або організацію.

Фестиваль GOLDenFest – це щорічний культурно-мистецький захід у місті Славутич Київської області. Мета фестивалю – залучення осіб старше 50 років до активної участі в культурно-мистецьких, фізкультурно-оздоровчих, розважальних та туристичних подіях.

Щоб дізнатися більше або зареєструватися, підписуйтесь на сторінку фестивалю у Facebook, пишіть на електронну пошту або телефонуйте за номером: 050 353 11 35.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: