Завантаження ...
Новобудови Києва

Як штучний інтелект допомагає блогерам: дізнайтеся про третій урок у Славутицькій школі блогерів!

Як штучний інтелект допомагає блогерам: дізнайтеся про третій урок у Славутицькій школі блогерів! фото

Офіс підтримки громадських ініціатив міста Славутич продовжує проводити Школу блогерів, яка вже втретє зібрала учасників різного віку, щоб навчити їх створювати якісний контент та ефективно використовувати соцмережі для розвитку в сфері діджитал-маркетингу.

19 серпня відбувся третій урок, під час якого учасники дізналися про новітні інструменти штучного інтелекту, які можна використовувати для роботи з контентом.

На занятті обговорювалися такі програми, як чат GPT, що допомагає створювати тексти для дописів, креативів та контент-планів, Sendpulse для створення автоматизованого бота в соцмережах, та Synthesia, яка дозволяє адаптувати відео під різні платформи та розміри.

Спікером заходу був Денис Ланько — фахівець зі зв'язків з громадськістю, який має значний досвід у маркетингу та комунікаціях, а також у створенні освітніх курсів. Денис поділився своїми знаннями та практичним досвідом, який здобув під час роботи в IT-компанії Swiftle та компанії Genesis.

Якщо ви бажаєте приєднатися до Школи блогерів і отримати нові навички для розвитку своєї кар'єри в діджитал-сфері, звертайтеся за телефонами: 050 353 11 35 або 2 10 90 (Агентство регіонального розвитку міста Славутич).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: