Завантаження ...
Новобудови Києва

Як війна змінює наше ставлення до любові та інтимних стосунків: думка психологині

 Як війна змінює наше ставлення до любові та інтимних стосунків: думка психологині фото

Війна суттєво змінила всі аспекти нашого життя, впливаючи навіть на те, як ми любимо та як вибудовуємо наші інтимні стосунки.

Мільйони пар стикаються з випробуваннями, підтримуючи стосунки на відстані, інші ж створюють нові сім'ї навіть під обстрілами, познайомившись на службі. Стрес у декого пригнічує сексуальне бажання, у когось — навпаки, посилює його. У нових реаліях ми не лише вчимося виживати, а й адаптуємося до нових умов кохання.

Нещодавно відбулася онлайн-зустріч, на якій відома психологиня та сексологиня Анжела Садовська поділилася з дружинами ветеранів та військовослужбовців своїми знаннями щодо важливих аспектів жіночого інтимного здоров’я. Захід організувала Тетяна Сергієнко, провідний фахівець із соціальної роботи Соціально-психологічного центру Славутича, яка активно сприяє залученню експертів до подібних бесід.

Анжела Садовська розповіла, як емоційні стани та стрес можуть впливати на жіноче здоров'я, а також поділилася корисними порадами щодо збереження жіночності та сексуальності в умовах війни. Під час зустрічі учасниці виконували вправи, спрямовані на відновлення внутрішньої гармонії та балансу. Психологиня підкреслила важливість любові до себе та гармонії з собою.

Наприкінці заходу всі охочі мали можливість поставити запитання та отримати кваліфіковані відповіді від експертки.

Організатори висловлюють вдячність Анжелі Садовській за підтримку та допомогу, яку вона надає у цей непростий час.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: