Як війна змінює наше ставлення до любові та інтимних стосунків: думка психологині

Війна суттєво змінила всі аспекти нашого життя, впливаючи навіть на те, як ми любимо та як вибудовуємо наші інтимні стосунки.

Війна суттєво змінила всі аспекти нашого життя, впливаючи навіть на те, як ми любимо та як вибудовуємо наші інтимні стосунки.

Мільйони пар стикаються з випробуваннями, підтримуючи стосунки на відстані, інші ж створюють нові сім'ї навіть під обстрілами, познайомившись на службі. Стрес у декого пригнічує сексуальне бажання, у когось — навпаки, посилює його. У нових реаліях ми не лише вчимося виживати, а й адаптуємося до нових умов кохання.

Нещодавно відбулася онлайн-зустріч, на якій відома психологиня та сексологиня Анжела Садовська поділилася з дружинами ветеранів та військовослужбовців своїми знаннями щодо важливих аспектів жіночого інтимного здоров’я. Захід організувала Тетяна Сергієнко, провідний фахівець із соціальної роботи Соціально-психологічного центру Славутича, яка активно сприяє залученню експертів до подібних бесід.

Анжела Садовська розповіла, як емоційні стани та стрес можуть впливати на жіноче здоров'я, а також поділилася корисними порадами щодо збереження жіночності та сексуальності в умовах війни. Під час зустрічі учасниці виконували вправи, спрямовані на відновлення внутрішньої гармонії та балансу. Психологиня підкреслила важливість любові до себе та гармонії з собою.

Наприкінці заходу всі охочі мали можливість поставити запитання та отримати кваліфіковані відповіді від експертки.

Організатори висловлюють вдячність Анжелі Садовській за підтримку та допомогу, яку вона надає у цей непростий час.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: