Завантаження ...
Новобудови Києва

Опитування славутичан про майбутнє міста, проблеми та можливості

Опитування славутичан про майбутнє міста, проблеми та можливості фото

Наша редакція у Славутичі проводила опитування серед жителів.

Їх запитували, чи задоволені вони своїм містом і, чи хотіли б щось змінити? Деякі жителі нічого б не змінювали їх все влаштовує як є.  Деякі змінили б відношення жителів до міста. Більше насолоджуватися природою і можливостями. 

Були відповіді які звертали увагу на проблеми молоді. Щоб Вони не хотіли їхати з міста. Побудова навчальних закладів. Хтось відповідав неоднозначно, хтось не хотів відповідати. Батьки підлітків говорили про те що підліткам нема де гуляти. А для менших дітей все є. Багато майданчиків і місць для відвідувань дітьми. Менші діти натомість сказали що нема для них ігрової кімнати де є розваги.

Один із респондентів сказав, що хотів би бачити більше виробництв, щоб було більше робочих місць. Він також наголосив на необхідності покращення лікарні, зазначивши, що в ній не вистачає важливого обладнання, як-от МРТ і КТ. Інші учасники підтримали його, особливо ліквідатори аварії на ЧАЕС, для яких якісна медична допомога є дуже важливою.

Далі опитали іншого жителя, який сказав, що найбільше його бажання — це завершення війни. Для нього і для багатьох інших мир був найважливішим.

Серед опитаних був і переселенець із Семенівки. Він нещодавно переїхав до Славутича  Незважаючи на те, що він тут зовсім недавно, йому вже подобалося нове місто. Він зазначив, що Славутич має багато можливостей для розвитку, яких не було в його рідному селі. Інші опитані також погодилися з тим, що місто має великі перспективи для подальшого розвитку, і висловили надію, що воно продовжуватиме рости та процвітати.

Завершуючи опитування, ми побачили, що жителі Славутича дуже цінують своє місто, але водночас прагнуть змін, які зроблять його ще кращим місцем для життя.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: